WUR Online Magazines

KennisOnline Magazine 2021

In het KennisOnline Magazine van 2021 lees je over het onderzoek dat Wageningen University & Research in 2021 heeft uitgevoerd met financiering van het ministerie van LNV.

KennisOnline Magazine 2020

In het KennisOnline Magazine van 2020 lees je over het onderzoek dat Wageningen University & Research in 2020 heeft uitgevoerd met financiering van het ministerie van LNV.

Kennisonline Magazine 2019

In het KennisOnline Magazine van 2019 lees je over het onderzoek dat Wageningen University & Research in 2019 heeft uitgevoerd met financiering van het ministerie van LNV.

WOT Magazine

In het WOT Magazine lees je verhalen over de Wettelijke Onderzoekstaken (WOT) die Wageningen University & Research uitvoert voor het ministerie van LNV, het ministerie van VWS en de NVWa.

KennisBasis Magazine

In het KennisBasis Magazine worden verschillende door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit gefinancierde kennisbasis­onderzoeken uit de periode 2015-2018 belicht.

Wageningen Climate Solutions

In dit magazine achtergrondverhalen over hoe onderzoek van Wageningen University & Research bijdraagt aan kennis over klimaatverandering en mogelijke oplossingen biedt voor mitigatie en adaptatie.

Resilience Magazine

Twintig verhalen over onderzoek naar veerkracht, uitgevoerd door wetenschappers van Wageningen University & Research. Over kantelpunten in de natuur, hittebestendige steden en twitterende bomen.

The story of N2Africa

In dit magazine een verzameling verhalen over tien jaar onderzoek van Wageningen University & Research naar stikstofverbindingen bij peulvruchten in verschillende Afrikaanse landen. Miljoenen boeren in Afrika konden dankzij het project N2Africa, opgezet met financiering van de Bill & Melinda Gates Foundation, profiteren van hogere opbrengsten, betere zaden en voedzamere maaltijden.

Fundamental Change

Dit magazine sluit aan bij de campagne Fundamental Change van het Universiteitsfonds Wageningen (UFW) en biedt een overzicht van baanbrekend en gedurfd onderzoek aan Wageningen University & Research, gericht op de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Het platform nodigt filantropen uit deze onderzoeksprojecten te steunen.

Ben je ge√Įnspireerd geraakt door deze publicaties en benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan contact op.